Info / Indmeldelse

Brønderslev Cross Klub, er en motocross klub organiseret under  Ungdomsringen ( LUKS ), klubben er i rivende udvikling med stor medlemstilgang af unge mennesker, såvel drenge som piger dog alle primært under 18 år.

Vi tilbyder oplevelser, hvor unge med benzin i blodet og interesse for mekanik får indfriet deres lyster under ordnede forhold. Bla. lærer de at håndtere en motocrossmaskine under yderst vanskelige forhold, og  de lærer at indordne sig under de disciplinerende regler som gælder på banen.  Færdigheder, som desuden ruster de unge til at blive bedre trafikanter. Desuden erfarer de unge virkningen af, at en grundig vedligeholdelse og klargøring er en nødvendighed, hvis maskinen skal køre. Brønderslev Cross Klub er bl.a. et godt alternativ til unge mennesker, som ikke tiltrækkes af de traditionelle sportsgrene (fodbold, håndbold etc.), og klubben er medvirkende til at også disse unge får masser af motion og fysiske udfordringer, idet denne sportsgren kræver god kondi, fysik og motoriske færdigheder.

Banen på Tømmerbyvej 351 er åben fra Marts til November og har faste træningstider tirsdag 16:00 til 20:00 og lørdag 10:00 til 18:00. Al kørsel på banen uden for disse åbningstider vil medføre øjeblikkelig bortvisning fra klubben.

Indmeldelse til klubben skal ske på nedenstående blanket og sendes til kasserer@brcross.dk eller formand@brcross.dk

Tilmelding Brønderslev Crossklub 2022 ( også DMU og DMCU kørere)

tilmelding-2024

dag-Træningstilladelse-for-DMU-DMCU-2019 og

prøvekørsels tilladelse 2024 kan udskrives her:

Træningsgebyr 2024

 

 

 

-->